• french
  • english
  • spain
  • dutch
  • german
  • italy
  • cameroun
  • catalan
doc_logo

Bedrukte schoenveters

  • authorDoc Logo
  • dateTue 08 Mar 16
  • comments0

Op zoek naar bedrukte schoenveters?

schoenveters kopenIedereen heeft tenminste wel 1 paar schoenen waar schoenveters in zitten. En natuurlijk in uw sportschoenen. Daarom zijn bedrukte schoenveters zo´n leuk relatiegeschenk en promotieartikel; want iedereen kan ze gebruiken. Doordat de ontvanger ze op straat op de vereniging zal dragen, maakt u meteen veel reclame. Wilt u bv. voor uw sportclub, bedrijf, school of vereniging schoenveters met uw eigen ontwerp laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Eurologo kunt u schoenveters bestellen in vele kleuren met een eigen opdruk, vanaf 300 paar. U kunt uit ALLE PMS PANTONE kleuren kiezen, zodat u de schoenveters in eigen PMS huisstijl kleur kunt bestellen. bedrukte schoenveters (3)

De schoenveters zijn er in 2 maten en soorten:

– voor kinderen (80cm) en voor volwassenen (110 cm) – in 7 mm en 1 cm breed We kunnen de schoebedrukte schoenvetersnveters bedrukken in 1 of meerdere kleuren, zodat u de kleurencombinatie kunt maken van uw vereniging of logo. Zijn de bedrukte schoenveters bv. voor jongens én meisjes? Kies dan voor 2 verschillende kleuren veters met een gelijke opdruk.

schnürsenkel bestellen

Zijn er binnen uw vereniging verschillende groepen? Dan kunt u de schoenveters bestellen in verschillende kleuren met een gelijke opdruk, voor elke groep een andere kleur. U kunt de gekleurde schoenveters bestellen vanaf 300 paar. Wilt u minder schoenveters bestellen? dat kan vanaf 100 paar, zonde ropdruk, in een aantal standaard kleuren. Vraag ons naar de kleuren.  

Speciale schoenveters: meerkleurige schoenveters

rasta schoenveters bedrukken Naast de standaard schoenveters hebben we ook vele andere soorten schoenveters die we kunnen bedrukken met een tekst en logo, bv. de rood-wit-blauwe (nederlandse vlag) schoenveters voor Koningsdag, rasta schoenveters en de regenboog schoenveters. Er zijn 2 maten schoenveters: voor kinderen en voor volwassenen/tieners.schoenveters nederlandse vlag We kunnen de meerkleurige schoenveters bedrukken met een tekst en logo.

regenboog schoenveters bedrukken

    Levertijd schoenveters De levertijd voor de schoenveters zonder opdruk is 1- 1,5 week, mits de gewenste kleur op voorraad is. Met opdruk duurt iets langer, ca. 2,5 – 3 weken, na akoord op de (gratis) digitale drukproef. meerkleurige schoenveters bedrukken

Contact / schoenveters bestellen Wilt u ook bedrukte schoenveters bestellen of meer informatie?

Neem dan contact met ons op via tel.nr. 020 – 800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl o.v.v. ´vraag bedrukte schoenveters´. Voor deze en andere relatiegeschenken kunt ook een kijkje nemen op dit blog of op onze website www.euro-logo.nl schnürsenkelschoenveters bestellen
pen

Add a comment


login to add a comment : LOGIN