• french
  • english
  • spain
  • dutch
  • german
  • italy
  • cameroun
  • catalan
doc_logo

Regenponcho´s

  • authorDoc Logo
  • dateThu 06 Jul 17
  • comments0

Regenponcho´s bedrukken met uw logo?regenponcho met logo

dat kan, voordelig en snel bij Euro-logo.nl. In dit artikel geven we informatie over de verschillende soorten, maten en kleuren regenponcho´s en ook over de mogelijkheden voor het bedrukken van de regenponcho met uw tekst en logo. Er zijn verschillende soorten regenponcho´s. dunne regenponcho

De dunne regenponcho of wegwerp poncho, is geschikt voor éénmalig gebruik en ideaal voor bv. festivals en andere buitenevenementen. Maat: voor volwassenen Deze regenponcho is er in verschillende kleuren maar omdat ze zo dun zijn enigszins transparant. Deze dunne regenponcho is er in de standaardkleuren: geel, blauw, rood en wit. (andere kleuren op aanvraag mogelijk) Deze wegwerp ponchos zijn per stuk verpakt in een hersluitbaar doorzichtig plastic zakje. We kunnen de zakjes voorzien van een logostikker of flyer in de zakjes. U kunt de dunne regenponcho bestellen vanaf 250 stuks. De dunne regenponcho kan ook in een bolletje geleverd worden, met sleutelhanger. De plastic bolletjes kunnen we bedrukken met uw tekst en logo. Heel handig, want je klikt het bolletje gewoon aan je rugzak of broek en je hebt altijd een regenponcho bij de hand. Ook in kindermaat.

Regenponcho voor meermalig gebruikregenponcho kopen
De dikkere regenponcho kan meerdere malen gebruikt worden. De kwaliteit is dikker waardoor de regenponcho weer gemakkelijk op te vouwen is voor een volgende keer. werbe regenponcho 1
We kunnen de regenponcho bedrukken met een tekst en logo.
De druk kan of alleen op de voor- of achterzijde of op allebei.
Het beste resultaat is een druk in 1 kleur, maar kan evt. ook in 2 kleuren.

U kunt kiezen voor meerdere kleine logo´s of 1 grote:regenponcho goedkoop Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. U kunt de door u gewenste kleur doorgeven zodat wij kunnen aangeven welke materiaalkleur hier het beste bij past.
regenponcho bestellen  We kunnen de regenponcho´s in 2 maten maken: voor volwassenen en kinder poncho´s.
Zoekt u regenponcho´s van dikke kwaliteit? dat kan ook.
dikke regenponcho PVCDe dikke regenponcho van PVC  is er in de kleuren: blauw, geel en rood en wordt geleverd in een handig PVC tasje  met  koordje, zodat u de natte regenponcho droog kunt meenemen. De dikke regenponcho is er ook in kindermaat en te bedrukken met een tekst en logo. regenponcho bedrukken kindDe regenponcho´s worden per stuk verpakt in een doorzichtig plastik zakje.

Regenponcho´s bestellen / contact euro-logo.nl
Wilt u ook regenponcho´s of kinder regenponcho´s met uw logo bestellen of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Neem dan contact met ons op via tel.nr. (+31) 020 – 800 48 21 of stuur een mailtje
naar sales@euro-logo.nl
Meer informatie over de regenponcho, maar ook andere relatiegeschenken, vindt u ook op onze
website: www.euro-logo.nl
Andere artikelen over regenponcho´s vindt u hier: regenponcho met opdruk regenponcho bestellen    
   
pen

Add a comment


login to add a comment : LOGIN