• french
  • english
  • spain
  • dutch
  • german
  • italy
  • cameroun
  • catalan
doc_logo

Hoe een bestelling van promotieproducten verknoeien

  • authorDoc Logo
  • dateThu 19 Apr 07
  • comments0
mess up Laten we een bestelling voor promotieproducten verknoeien in enkele korte stappen! Iedereen zal u de beste manier uitleggen om promotieproducten te kopen maar ik ben er zeker van dat deze korte college eens zo nuttig zal zijn. Ten eerste, wat de bestelling van promotieproducten onderscheidt van andere bestellingen is dat het product bedrukt is met een logo of een slogan. Het kan een grote of kleine hoeveelheid zijn, maar de problemen zijn gelijkaardig. 1. Ik begin met het selecteren van een product dat niets te maken heeft met mijn eigen zaken en wat mijn klanten hoogstwaarschijnlijk direct wegsmijten als ik het hen geef. 2. Eens ik het type van product heb gekozen, probeer ik het ergens zo goedkoop mogelijk te vinden en probeer ik er zeker van te zijn dat het een product van lage kwaliteit is dat het imago van mijn bedrijf weergeeft. 3. In dit geval kies ik een leverancier of distributeur waarmee ik nog niet gewerkt heb. Bij voorkeur heeft hij een lelijke, oude website en bevindt hij zich aan de andere kant van het land zodat de kans groot is dat de communicatie slecht verloopt. Een ander goed criterium is dat ik zijn antwoorden minstens 2 dagen later ontvang. 4. Natuurlijk vraag ik niet naar een staaltje, op deze manier is de verrassing grappiger. De kleine, onduidelijke foto van het product op zijn website van 2 pagina’s lang, zegt genoeg. 5. Ik heb de producten nodig voor een evenement begin februari, dus sturen we de bestelling pas door tegen eind januari zodat we er zeker van zijn dat het een snelle print wordt. 6. Ik stuur hem een zeer slechte illustratie, een kleine jpg met pixel is perfect. Als ik geluk heb, accepteert hij de jpg en probeer de kwaliteit te bepalen van mijn mooie logo die bij het begin meteen wordt gewijzigd. 7. Ik vraag niet naar een illustratie, deze professional heeft het zelfs niet eens voorgesteld. 8 Laat ons eens zien wat we kunnen doen met de leveringsdatum … De distributeur stelde voor om de goederen te verzenden met Fedex express, maar ik ben ervan overtuigd dat Standard Fedex goed genoeg is, ik bel Fedex de volgende dag om te zeggen dat hij zich moet haasten. Wees eerlijk met uzelf… Ik ben er zeker van dat u één van deze fouten al wel eens begaan hebt, niet waar? ?. Voor verdere serieuze informatie kunt u onze vorige posts bekijken: * Gezamenlijke geschenken. Welke boodschap geeft u mee? * Hoe promotieproducten kopen * Waarom promotieproducten gebruiken?
pen

Add a comment


login to add a comment : LOGIN