• french
  • english
  • spain
  • dutch
  • german
  • italy
  • cameroun
  • catalan
doc_logo

gouden tattoos

  • authorDoc Logo
  • dateMon 29 Jan 18
  • comments0

gouden tattoos in je eigen ontwerp laten maken?

gouden plaktattoos, of ook wel flash tattoos genoemd, zijn gouden plaktattoos en momenteel enorm populair. 
Je ziet ze op Ibiza en op de vele festivals in Nederland.
Maar we kunnen deze metallic tattoos ook in het zilver maken of een combinatie van goud met een kleur, zilver met een kleur of goud en zilveren tattoos op 1 tattoovel, natuurlijk helemaal in je eigen ontwerp, vanaf 2500 stuks. Vanaf 5000 stuks kunnen we een betere stuksprijs aanbieden.

flash tattooWe kunnen de flash tattoos in elke gewenste vorm met elke gewenste afbeelding maken in diverse afmetingen, vanaf 2500 stuks, van kleine tattoos van 4×4 cm tot A5 tattoo-vellen met 1 of meerdere afbeeldingen per tattoovel. groter kan ook, bv. A4 formaat.  Onze tattoos hebben het CE keurmerk en zijn veilig!

Onze tattoos zijn voordelig, van mooie kwaliteit, worden snel geleverd en zijn veilig! als je op zoek gaat naar flash tattoos, vind je heel veel aanbieders  van flash tattoos online, aanbieders over de hele wereld. Bij Euro-logo.nl kan je ze gewoon online bestellen bij een nederlandse leverancier. Dan weet je zeker dat je de door jou gewenste flash tattoos ontvangt en dat ze veilig zijn! Gewoon in het nederlands 🙂

De flash tattoos zijn, net als de ´gewone´ plaktattoos, eenvoudig aan te brengen met een beetje water.
De flash tattoos zijn er in: goud, zilver en koper kleur. Een combinatie kan ook, dus op 1 tattoovel verschillende flash tattoos. 
flash tattoo 1
Waarom zijn de flash tattoos zo populair ?
niet alleen omdat bekende zangeressen en actrices er mee gezien worden, gouden flash plaktattoosmaar ook omdat iedereen er in de zomer extra leuk uit wil zien. In de zomer draag je immers shirtjes met korte mouwen en korte shirtjes waardoor de buik en rug goed te zien zijn. Wat is er dan leuker om deze mooie glimmende flash tattoos te showen?

Ze blijven een paar dagen zitten zodat je er lang plezier van hebt. En gaat de flash tattoo eraf na een paar dagen, dan plak je gewoon weer een nieuwe op. Zo kan je lekker afwisselen. Je kan de plaktattoos bestellen vanaf 2500 stuks, maar vanaf 5000 stuks kunnen we een betere prijs aanbieden. Vanaf 10.000 stuks nog beter enz.

Wilt u ook flash tattoos kopen maar niet teveel betalen? lees dan snel verder. 

Hoe bestel ik flash tattoos?
U kunt de flash tattoos kopen vanaf 2500 stuks per ontwerp (maar vanaf 5000 stuks zijn ze een stuk voordeliger). Dat kan dus ook een tattoovel zijn met meerdere afbeeldingen. Dat wordt gezien als 1 ontwerp. U kunt ons bellen of een mailtje sturen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie. (zie onze contactgegevens onderaan dit artikel)

Als u akkoord bent met de prijs, dan kunnen we aan de slag met de digitale klaar-voor-drukproef. Deze drukproef wordt gemaakt met uw ontwerp, zodat u een idee heeft hoe uw flash tattoos eruit komen te zien.

Op de achterzijde van de flash tattoo staat de gebruiksaanwijzing beschreven. Afhankelijk van de afmeting van uw flash tattoo, kunnen we hier GRATIS uw logo of website bij drukken (in zwart).

Levertijd flash tattoos
De levertijd is ca. 2,5 – 3 weken, dus bestel op tijd als het voor een evenement is.  

Verpakking flash tattoos
standaard worden de flash tattoos netjes op een rij in een doosje verpakt.

Maar we kunnen, voor een kleine meerprijs,  de flash tattoos ook per stuk verpakken als u dat wilt (maar denk aan het milieu) De tattoos worden dan per stuk verpakt in een doorzichtig zakje. Wilt u een speciale verpakking? dat kan ook.
We bieden verpakking op maat, dus net zoals u wilt.  

Wilt u ook flash tattoos kopen? u kunt de tattoos bestellen vanaf 2500 stuks.  

Contact Eurologo, vrijblijvende prijsopgave en informatie flash tattoos

u kunt contact met ons opnemen via tel.nr. (+31) 020-800 48 21 of stuur een mailtje naar sales@euro-logo.nl op onze website vindt u ook meer informatie over flash tattoos, gewone tattoos en andere artikelen: www.euro-logo.nl

andere artikelen over flash tattoos flash tattoos goud en zilver tattoos plaktattoos bestellen tijdelijke tatoeages bestellen
pen

Add a comment


login to add a comment : LOGIN