Wat zijn gifts, premiums en relatiegeschenken ?

Article geplaatst op 13/01/2007 door Doc Logo + in de rubriek : Premiums gebruiken ?

Een promotie-artikel is een tastbaar en/of symbolisch product dat men in reclame en in mededelingen als incentive gebruikt.
premiums
Categorieën van Promotie-artikelen

  • Promotie-artikelen

Een promotie-artikel omvat de volgende sleutelelementen: 1) een reclameboodschap; 2) gedrukt op een nuttig voorwerp (of toegevoegd aan een product) en dat 3) zonder aankoopverplichting wordt aangeboden.

  • Premies en incentives

Hetzelfde voorwaardelijk aangeboden product (bijv. men krijgt een gratis boekenlegger bij de aankoop van een boek) wordt een premie of incentive wanneer het als aansporend wordt aangeboden om een gegeven resultaat te krijgen.

  • Beloningen

Platen, pins met jaren van dienst, trofeeën, de sieraden of de persoonlijke ontwerpen en andere cadeau’s aangeboden om belangrijke resultaten of bepaalde eer extra in de verf te zetten.

  • Relatiegeschenken

Deze worden aan de klanten en het personeel van de onderneming en soms zelfs aan de partners en belangrijke leveranciers aangeboden. In deze context sluiten deze corporatieve producten reizen en andere buitensporige cadeaus niet uit.

Over het algemeen gebruiken de ondernemingen de relatiegeschenken om hun klanten te bedanken, hun verkoopsvolume te vergroten, de inspanningen en de jaren van dienst van hun personeel in de verf te zetten, of om aan de eisen van sommige van hun klanten te voldoen die verwachten een cadeau te ontvangen, enz. Dit is bijvoorbeeld in Zuid-Europese bedrijven nog heel gewoon.

Continuez votre lecture : ,

Dit produkt of artikel vindt u interessant?

Presentation

Op dit blog vindt U informatie over de gift, premium en relatiegeschenken markt. U zoekt een specifiek artikel of U heeft een interessant informatie voor de markt, neem dan contact met ons op. Dit Blog is geïnitieerd door de Horizon Groep in Spanje. Met vriendelijke groet Doc Logo +

Partners

Zoeken

Zoeken naar markt of produkt informatie in de 594 Artikelen op het blog

Partners

Partners

Teken in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief, meer dan 30 000 inschrijvingen de newsletter RSS