Wat zijn gifts, premiums en relatiegeschenken ?

Article geplaatst op 29/11/2006 door Doc Logo + in de rubriek : Branche informatie

Een reclameartikel is een tastbaar en/of symbolisch product dat men in reclame en in mededelingen als generator van achalandage of als incentive gebruikt.

Categorieën van reclameartikelen

  • Reclameartikelen

Een reclameartikel omvat de volgende sleutelelementen: 1) een reclameboodschap; 2) gedrukt op een nuttig voorwerp (of toegevoegd aan een product) en dat 3) zonder verplichting wordt aangeboden.

  • Premies en incentives

Hetzelfde voorwaardelijk aangeboden product (bijv. men krijgt een gratis boeklegger bij de aankoop van een boek) wordt een premie of incentive wanneer het als aansporend wordt aangeboden om een gegeven resultaat te krijgen.

  • Beloningen

Platen, épinglettes met jaren van dienst, trofeeën, de sieraden of de persoonlijke onderwerpen en andere soorten cadeau’s aangeboden om belangrijke resultaten of bepaalde eer te onderstrepen.

  • Relatiegeschenken

Deze worden aan de klanten en het personeel van de onderneming en soms zelfs aan de partners en belangrijke leveranciers aangeboden.
In dit context, sluiten deze corporatieve producten de reizen en andere buitensporige cadeau’s niet uit. In generaal, gebruiken de ondernemingen de relatiegeschenken om hun klanten te bedanken, het volume van verkoop te vergroten, de inspanningen en de jaren van diensten van leden van hun personeel te onderstrepen, of om aan de eisen van sommige van hun klanten te beantwoorden die verwachten een cadeau te ontvangen, enz. Dit is bijvoorbeeld in de administraties in zuid Europa nog zeer gewoon.

Continuez votre lecture : , ,

Dit produkt of artikel vindt u interessant?

Presentation

Op dit blog vindt U informatie over de gift, premium en relatiegeschenken markt. U zoekt een specifiek artikel of U heeft een interessant informatie voor de markt, neem dan contact met ons op. Dit Blog is geïnitieerd door de Horizon Groep in Spanje. Met vriendelijke groet Doc Logo +

Partners

Zoeken

Zoeken naar markt of produkt informatie in de 594 Artikelen op het blog

Partners

Partners

Teken in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief, meer dan 30 000 inschrijvingen de newsletter RSS