Relatiegeschenken kerst: markt valt mee

Article geplaatst op 21/09/2011 door gilles in de rubriek : Case studies

relatiegeschenken kerst voor bedrijvenOndanks de economische crisis is vooralsnog de markt voor relatiegeschenken deze kerst goed. De eerste producten worden inmiddels aangekocht. hoewel het nog te vroeg is om met zekerheid uitspraken te doen, lijkt er vooralsnog een lichte stijging te zijn in de verkopen. Zo lijken relatiegeschenken kerst tot een moment te maken om de malaise te vergeten. Gedacht wordt dat juist kerst als een moment wordt aangegrepen om te laten zien dat het niet alleen maar kommer en kwel is. Door een positieve boodschap uit te dragen kunnen relatiegeschenken kerst nog iets magischer maken. Ook is het prettig voor mensen om waardering te krijgen via een relatiegeschenk.

Kerst: wel of geen relatiegeschenk?
De vraag is natuurlijk of zonder relatiegeschenken kerst wel is wat het moet zijn. Inmiddels is het zo ver ingeburgerd dat het vreemd is om tijdens kerst geen relatiegeschenken weg te geven. Bovendien kan door relatiegeschenken kerst op den duur een winstgevend feest zijn. Het is bewezen dat dergelijke relatiegeschenken de verhouding tussen leveranciers en afnemers zo sterk verbeteren dat de klanttevredenheid en de trouw van de klant toeneemt. Het zal hierin niet zo ver gaan dat zonder relatiegeschenken kerst een moment is voor klanten om op te stappen. Maar als er later in het jaar onenigheid ontstaat, zullen zij door het relatiegeschenk kerst onthouden, waardoor zij toch iets vriendelijker zullen zijn.

Continuez votre lecture :

Dit produkt of artikel vindt u interessant?

Presentation

Op dit blog vindt U informatie over de gift, premium en relatiegeschenken markt. U zoekt een specifiek artikel of U heeft een interessant informatie voor de markt, neem dan contact met ons op. Dit Blog is geïnitieerd door de Horizon Groep in Spanje. Met vriendelijke groet Doc Logo +

Partners

Zoeken

Zoeken naar markt of produkt informatie in de 594 Artikelen op het blog

Partners

Partners

Teken in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief, meer dan 30 000 inschrijvingen de newsletter RSS