TOTE BAGS / katoenen tassen / linnen tassen

Article geplaatst op 11/05/2017 door laura in de rubriek : Most wanted, TOP 10 produkten

tote bags prijzentote bags linnen tassen

Tote bags zijn HOT !

Dit is HET moment voor katoenen tassen met opdruk.
Ze worden ook wel TOTE bags genoemd.

tote bags fitnessDe bedrukte linnen en katoenen tassen zijn razend populair. Je ziet de tote bags tegenwoordig met allerlei leuke teksten en prints.

Op straat, in de winkels maar ook steeds vaker in de sportschool.

Veel sportcentra kiezen ervoor om tote bags aan hun leden te geven.Zo maken ze overal reclame en de leden zijn er blij mee.

En je kan nu ook gekleurde tote bags bestellen in Nederland.

tote bags peaceDe katoenen tassen zijn er in vele kleuren, zoals bv. wit, rood, blauw, zwart en in organisch katoen. Nu zijn deze linnen tassen ook te bestellen in geel, fuchsia, groen en oranje.

 

Deze TOTE bags zijn er ook in katoenkleur met een gekleurd ´hengsel´in rood, geel, blauw, zwart of groen.katoenen tas goedkoop

Deze vrolijke katoenen tassen (tote bags) kunnen we bedrukken met uw naam en/of logo in 1 of meerdere kleuren (max. 4 kleuren druk)

U kunt de tote bags kopen vanaf 300 stuks, maar binnen 1 bestelling kunt u kiezen voor verschillende kleuren (zolang de opdruk maar hetzelfde blijft).tote bags bedrukken linnen tassen

De katoenen tas zonder gekleurd hengsel is iets goedkoper dan de katoenen tas met gekleurd hengsel en is ook te bedrukken met een naam en logo, in 1 of meerdere kleuren (max. 4 kleuren druk).

De tote bags zijn van 100% katoen en van mooie kwaliteit.katoenen tassen kopen

Omdat deze katoenen tas goedkoop is in aanschaf, is het meteen een doeltreffend en dankbaar relatiegeschenk of promotie artikel.

Een katoenen of linnen draagtas is altijd handig om bij je te hebben.

Indien u een huisstijl kleur heeft, maar de tote bags zijn niet in uw huisstijl kleur te bestellen, dan is de beste optie een katoenen tas in neutrale katoenkleur (of wit), maar met de print of opdruk in eigen pantone of huisstijl kleur.

We hebben diverse katoenen draagtassen die we allemaal kunnen bedrukken met een tekst, een afbeelding en logo, vraag naar de mogelijkheden.

Voor alle tote bags geldt: hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs.tote bags

De goedkoopste katoenen tas is deze: zonder gekleurd hengsel, maar met een bedrukking in 1 of meerdere kleuren.

Het voordeligst is een bedrukte katoenen tas met print in 1 kleur. Dit zijn originele relatiegeschenken en altijd welkom.

Tote bags voor het museum en theatertote bags musical theater

De tote bags zijntote bags museum ook erg geschikt als relatiegeschenk voor musea en het theater Bv. met een leuke opdruk van een schilderij of gewoon met de naam van het museum of de voorstelling.

De tote bags zullen veel verkocht worden in de shop van het museum.

Dit omdat tote bags goedkoop zijn en vooral omdat ze een erg leuk en handig aandenken zijn voor het bezoek aan het museum.

Vooral onder de vele toeristen zal de tote bag erg in de smaak vallen.

 

 

Wilt u ook katoenen, linnen of tote bags bestellen met eigen ontwerp opdruk?

Neemt u dan contact met ons op voor een stoffen tassen bedrukkenvrijblijvende prijsopgave of bestelling.

We kunnen elke tekst op de tassen drukken, in elke gewenste kleur EN lettertype, zo heeft u altijd UNIEK katoenen of jute tassen.

LEVERTIJD:

de levertijd voor de tote bags met uw eigen opdruk is 3 à 4 weken, zonder opdruk kunnen we snel leveren, binnen 1 tot 1,5 week. (afhankelijk van de kleur voorraad).

CONTACT Eurologo:

via tel.nr. 020-800 48 21 of via de mail naar sales@euro-logo.nl

Andere artikelen en relatiegeschenken vindt u o.a. op onze website: www.euro-logo.nlstofftaschen bedrucken

 

sport-tote-bags

Dit produkt of artikel vindt u interessant?

Presentation

Op dit blog vindt U informatie over de gift, premium en relatiegeschenken markt. U zoekt een specifiek artikel of U heeft een interessant informatie voor de markt, neem dan contact met ons op. Dit Blog is geïnitieerd door de Horizon Groep in Spanje. Met vriendelijke groet Doc Logo +

Partners

Zoeken

Zoeken naar markt of produkt informatie in de 594 Artikelen op het blog

Partners

Partners

Teken in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief, meer dan 30 000 inschrijvingen de newsletter RSS