Over ons

Welkom bij Relatiegeschenken-blog.nl, uw online nieuwsbron op het gebied van relatiegeschenken, promotieproducten en reclameartikelen.

Ons relatiegeschenken weblog wordt samengesteld door een team van specialisten die werken of verbonden zijn met de promotie artikelen industrie.

Het weblog heeft een internationale karakter, vele artikelen verschijnen in meerdere talen.  Kijk, reageer en lees mee op onze Franse, Spaanse, Engelse, Duitse en Italiaanse blogs.

  1. www.relatiegeschenken-blog.nl
  2. www.blog-objets-publicitaires.fr
  3. www.blog-articulos-publicitarios.es
  4. www.ppiblog.com
  5. www.werbemittel-blog.de
  6. www.blog-oggetti-pubblicitari.it

Tevens verwijzen wij u ook graag naar het blog van Zintuig Relatiegeschenken. Hier vindt u veel informatie over de relatiegeschenken branche in de Benelux.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet. Onder elk artikel is er ruimte voor vragen, discussie of een prijsofferte. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Presentation

Op dit blog vindt U informatie over de gift, premium en relatiegeschenken markt. U zoekt een specifiek artikel of U heeft een interessant informatie voor de markt, neem dan contact met ons op. Dit Blog is geïnitieerd door de Horizon Groep in Spanje. Met vriendelijke groet Doc Logo +

Partners

Zoeken

Zoeken naar markt of produkt informatie in de 594 Artikelen op het blog

Partners

Partners

Teken in voor onze nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief, meer dan 30 000 inschrijvingen de newsletter RSS